hoeren tellen


Onderweg ben ik de tel kwijtgeraakt. Ik weet dus niet precies hoe vaak ik naar de hoeren ben geweest. Vijftig keer, zestig keer? Wie zal het zeggen. Ik was er aan verslaafd. Zowel aan het begluren van hoeren als aan het daadwerkelijk bij hen op bezoek gaan. Er waren tijden – halverwege de jaren negentig – dat ik de werkdag begon met op en neer rijden langs het Zandpad. Speciale vemelding verdienen natuurlijk Maria en Shirley (foto) die mij inwijdden in de mooie wereld van pijn en lust: bdsm op z'n best.Foto's onder: Locaties die iedere hoerenloper kent: het Utrechte Zandpad, de Haagse Geleenstraat en ten slotte het smalle steegje bij de Oude Kerk op de Amsterdamse Wallen.


Mooie Maria

Maria, zo heette de eerste professionele domina die ik bezocht. Begin jaren negentig. Tot dan had ik nog nooit sm, laat staan travestie, samen met iemand bedreven. Bij Maria wilde ik uitvinden of ik nou echt van de sm was of dat ik mezelf dat alleen maar had wijsgemaakt in mijn eindeloze solo sessies. Ik had haar gevonden via een advertentie in het AD en op een herfstige avond belde ik aan bij haar studio aan de Rotterdamse Schiekade. Het werd een vernederend debacle, die maidentrip van mij. Ik moest een tijdje wachten in een niet al te florissante wachtkamer. Er stond een stalen ledikant in en op een morsig tafeltje lagen was beduimelde sexboekjes. Terwijl ik daar zat hoorde ik hoe Maria bezig was met een klant. Het geluid van een riem of zweep en geschreeuw van een vrouw. Na een klein halfuur was ik aan de beurt. Ik mocht de sm-ruimte betreden. Maria stelde zich voor, ik ook, en we bekeken elkaar. Zij: een mediterrane vrouw met donkere ogen en lang zwart haar. Mollig. Zilverkleurige dijhoge laarzen. De kamer: vol met sm-attributen. Een Andreaskruis, takels, zwepen, een gynaecologenstoel, een krukje waarop kroonkurken vastgeplakt waren, enzovoort. Ik: gekleed, bloednerveus. Wat ik precies kwam doen, vroeg Maria. ‘Ik wil ontdekken of ik van sm houd’, antwoordde ik. ‘Kleed je uit en ga op de knie’, bitste ze mij toe en verliet de ruimte. Ik kleedde me uit en wachtte af. Ging niet op mijn knieën, want dat deel van de opdracht had ik niet verstaan. Ze kwam binnen, zei iets dat ik opnieuw niet verstond en wilde mij een condoom omdoen. Op hetzelfde moment kreeg ik een zaadlozing. Maria was stomverbaasd. Dit had ze nog nooit meegemaakt, vertelde ze. Hoe kan dat nou? Heb je dat altijd? Ik mompelde – gegeneerd en dodelijk verlegen – iets over eerste keer en spanning. Ze leek met mij begaan, maar zei ook dat het voor haar zo ook niet leuk was. Ze wilde wel graag waar leveren voor de 150 gulden die ik voor een halfuur sm had betaald. Wilde ik misschien iets anders? Vernedering, opsluiten, zeg het maar. Ik wilde alleen maar weg en vertrok. Ik schaamde me rot en baalde er natuurlijk van dat die 150 gulden wel zeer voortijdig in zaad en rook was opgegaan. Desondanks leek Maria me wel een aardige vrouw. 

 

Grommen

Twee weken later stond opnieuw, weer begin van de avond, voor haar deur. Weer diende ik even te wachten in de ranzige antichambre. Omdat mijn lul me waarschuwde dat een herhaling van de vorige mislukking niet ondenkbaar was, trok ik me in de gauwigheid maar even af. In de hoop dat er genoeg spanning zou overblijven voor een goede sm-sessie. Ditmaal ging het wél goed. Opnieuw vroeg Maria naar mijn wensen. Ik somde op: vastbinden, slaan, tepelklemmen en anaal worden genomen door haar met behulp van een voorbinddildo. Meneer werd op zijn wenken bediend. Eerst aan het Andreaskruis, gezicht naar de muur, polsen en enkels stevig vastgezet. Met een karwats bewerkte Maria mijn billen. Ik vond het heerlijk. Na dit intro belandde ik in de takel. Benen met een spreider uit elkaar, polsen aan een tweede spreider vastgeklonken en armen omhoog getrokken. Zware tepelklemmen kreeg ik op. Een fijn spel van pijn en lust volgde. Ze draaide de klemmen steeds een kwartslag en wisselde dat af met kwarwatsslagen op mijn pik en ballen en borst. Ik kreunde en gromde van genot. Uiteindelijk kwam de Grande Finale in zicht. Geen voorbinddildo voor mij, maar een grote en zachte. Maria ging op een lage stoel zitten. Ik op handen en knieën voor haar. Terwijl ik haar laarzen likte, dreef ze dildo – ruim voorzien van glijmiddel – mijn aars in. ‘Neuk jezelf maar!’ Even moest ik nog wat gêne overwinnen, maar al snel durfde ik me te laten gaan. Helemaal te laten gaan. Ik neukte mezelf zoals ik pornosterren altijd in de film geneukt zag worden. Diep, lang, hard. Mijn lul was als Kruppstahl. Maria begon me af te trekken. En waar ik normaal aan een blik al bijna genoeg had om klaar te komen, kwam er ditmaal geen einde aan. Nou ja, dat kwam er wel natuurlijk en het was overweldigend. De spreekwoordelijke sterren voor mijn ogen, duizelingen bij het weer overeind komen. Van één ding kun je zeker zijn, zei Maria bij het afscheid: ‘Jij houdt van sm!’ 

 

Verkleedkist

Een week of wat later stond ik opnieuw bij Maria in de sm-ruimte. Bij het doornemen van het menu van de dag vroeg ik of ze me ditmaal als vrouw zou kunnen verkleden. ‘Als hoer.’ Ik kreeg het amper over mijn lippen. Natuurlijk wist ik heel goed dat travestie een veelgevraagd nummer is, maar mijn oer-schaamte zat zó diep dat ik zelfs bij deze professionele, aardige en begripvolle vrouw nauwelijks dorst te vragen om ‘wat het hart het meest begeert’. Maar ik deed het toch en uiteraard vond ze het prima. Leuk zelfs. Ze ging aan de slag met haar verkleedkist. Hielp mij bij het aantrekken van donderblauwe, doorschijnende kousen. Deed me een rokje en een topje aan. Zette mij hooggehakte pumps, maatje 44, voor waar ik moeiteloos in gleed. Plaatste een pruik op mijn hoofd en maakte me op: oogschaduw, lippenstift en blosjes op mijn toch al vurige eigen blossen. Ze opende de deur van de studio en keer of er geen andere bezoekers in de gang waren. Nee dus. Vervolgens nam ze mijn hand en trok me mee naar de woonkamer waar twee hoertjes – slavinnen? – op de bank zaten. ‘O, wat ben je mooi! O, wat een lekker meisje ben jij!’, kirde een van twee tegen me. Ik kon mijn cynisme en nuchterheid op voldoende afstand houden. En genoot er echt van. Verbeeldde me dat ze mij echt zag als een lekker geil sletje dat er verleidelijk uitziet. Nadat ik een paar rondje om mijn as had gedraaid, gingen Maria en ik terug de studio in. Rokje en topje uit, maar hooggehakt de takel in. Opnieuw de zware tepelklemmen op. Slaan, striemen op mijn billen. Staand werd ik van achteren door haar geneukt. Onmachtig en niet in staan om te bewegen of mijn armen te laten zakken. Ik was echt een willoos hoertje dat misbruikt werd door haar Meesteres. Na een fel orgasme en de grote schoonmaak dronken we nog een biertje in de salon. Maria was echt een tof wijf.

 

Als een hond

Een keer of acht ben ik bij haar geweest. Dus een slordige 1.200 gulden bij haar vergeild. Ik heb er nooit spijt van gehad. Bij één van mijn voorgenomen bezoeken was Maria er zelf niet. Wel een plaatsvervangster die echter, zo vertelde zij, geen ervaring had met sm. Gewoon neuken of anderszins geilen was natuurlijk wel mogelijk. Daar voelde ik niet voor. Kon ik thuis tenslotte ook wel en beter waarschijnlijk. Ik vroeg haar of zij me toch niet van dienst kon zijn als ik haar zou vertellen hoe en wat er diende te gebeuren. ‘Zeker’. En dus vertelde ik dat ik graag op handen en knieën zou gaan zitten, zodat zij op mijn rug zou kunnen plaatsnemen. Met haar gezicht richting mijn kont. Zo gezeten diende ze mijn billen te geselen, een kunstpik hardhandig in mijn kont te rammen om mij ten slotte ‘alsof ik een hand was’ af te trekken. Ze verzorgde het gehele programma consciëntieus. Maar het was helemaal niks. De slagen op mijn kont deden gewoon zeer. De kunstpik was ronduit pijnlijk en het aftrekken bezorgde mij geen vuurwerk. Het is een vak, blijkbaar. 

 

Dikker geworden

Na een woeste sm-periode volgde het onvermijdelijke herstel. ‘Ik doe het nóóit meer. En nu meen ik het echt.’ Een jaar of wat later belde ik maar weer eens aan bij de studio van Maria. Er bleek in het pand nu alleen nog maar gewoond te worden en er werd geen sm tegen betaling meer gedreven. Ik was Maria dus kwijt. Jaren laten, zomer 1999, belandde ik toch nog één keer bij haar in studio. Op een nieuwe locatie: Mijnsherenlaan. We herkenden elkaar meteen. Maria vertelde dat een jaar of wat geleden haar moeder ernstig ziek was geworden en dat haar hoofd toen effe niet meer naar sm stond. Studio gesloten en zo. Inmiddels was ze dus weer gestart. ‘Je bent wat dikker geworden’, zei ze glimlachend. In de sm-ruimte was het net als destijds een zooitje. Ik was in de tussentijd ook bij andere dames en in andere studio’s op bezoek geweest en Maria’s boudoir had het niet meer voor mij. Natuurlijk beleefden we nog een fijne sessie. Ik lag onderuit in de gynaecologenstoel, benen vastgebonden in de stijgbeugels, en Maria neukte mij als vanouds met een lekker stevige dildo. De sensatie van weleer was verdwenen. We namen afscheid en ditmaal voorgoed. 

 

Donkere ogen

Ik denk met heel veel plezier en genoegen aan Maria terug. Een lieve, ervaren domina die een verlegen jongetje behoedzaam inwijdt in de sm. Hem leert om zich nou eens echt helemaal te laten gaan. Hem subtiel duidelijk maakt hoe fijn het is om voorbij de schaamte te gaan. Haar geselingen waren sensuele strelingen, haar klemmen op en nagels in mijn tepels waren liefkozingen, haar dildo’s in mij deden mij bijna buiten mijzelf treden. De orgasmes die Maria mij bezorgde waren letterlijk duizelingwekkend. Maria verkleedde mij als vrouw en zei dat ik er verdomd goed uitzag in kousen en lingerie en met make-up op. En ik geloofde haar. Ik ben er van overtuigd dat ze het meende. Als ze naar mij glimlachte, lachten haar anders zo strenge donkere ogen mee. Het was leuk en heerlijk bij je Maria, dank je wel!

 

Super Shirley

Ik had haar al zo vaak zien zitten voor haar raam op het Zandpad. Een prachtige vrouw. Glimmende zwarte laklaarzen. Grote borsten onder zwart strak sluitende body. Rode sm-kamer. Bed, zwepen, dildo’s aan de muur. De dag dat ik voor het eerst bij haar de loopplank opliep weet ik nog precies: 10 juni 1998. De dag dat Brazilië de openingswedstrijd speelde van het WK 1998. Tegen Schotland: 2-1. Het was bloedheet die tiende juni. Volop zomer. Ramen en deuren van het huis waren dicht, gordijnen gesloten. Ik was al uren bezig met mijn solo sm-spel. Droeg zwarte latex kousen, dito jarretellengordel en body. Zweet gutste over en onder het rubber. En ik werd maar geiler en geiler. Ik hield het uiteindelijk niet meer. Trok wat ruimvallende kleding aan over het latex en sprong in de auto, richting Zandpad. Naar de hoeren. Ik weet niet meer welk quotum ik mezelf oplegde, maar bij het zien van Shirley, staakte ik dat tel-spel en besloot naar binnen te gaan. Beleefdheidshalve vroeg ik haar of ze er bezwaar tegen had dat ik ‘vrouwenkleren’ droeg. Nee, hoor. Ze stelde zich voor, vertelde dat zij zich Shirley noemde en van origine Duits was. Vandaar dat haar Nederlands misschien niet helemaal vlekkeloos zou zijn. Een sensueel zwaar Duits accent. Strakke lak om een lijf met fantastische rondingen. Het was mijn geluksdag. Ik kleedde me uit en keek vervolgens in het verbaasde gezicht van Shirley. Ze vond mijn latex outfit ‘fan-tas-tisch!’ En natuurlijk mocht in mijn hooggehakte pumps aandoen en helemaal enthousiast werd zij toen ik mijn lange latex handschoenen uit mijn tasje opdiepte. Wat ik wilde? Vastbinden en anaal geneukt worden. Het voorspel duurde niet zo erg lang. Al gauw zat ik op handen en knieën op bed. Rood licht. Rode muren. Zwarte zwepen en andere speeltjes. Rode gloed van de felle zon door de gordijnen heen. Ik keek naar rechts en zag mijn in zwarte latex gehulde lijf op een rode deken zitten. Zag hoe het wit van mijn billen sterk contrasteerde met het zwarte rubber. Zag hoe Shirley achter me kwam zitten op het bed. Hoe ze op haar knieën naar mij toe schoof. Zag hoe ze grote voorbindpik op mijn aars richtte. Voelde hoe de koele kunstlul bij me naar binnen gleed. Makkelijk, soepel soppend. Ik duwde mijn billen naar achteren om de penis zo diep mogelijk in me te voelen. ‘Jah’, klonk het Duits en goedkeurend achter mij. ‘Jah, das geht gut. Fick doch mal!’ Zij stootte de kunstpik diep in mij en ik liet me neuken zoals een hitsige teef zich laat naaien. Ik gedroeg me als de eerste de beste geile slet die wellustig haar kont omhoog doet om de kerel achter haar zo goed mogelijk te plezieren. Om ervoor te zorgen dat hij zijn geil diep in haar kut of kont kan spuiten. Uiteraard was ik het die een condoom vol spoot. Shirley trok de dildo terug uit mijn kont. ‘Lekker schoon ben je’, zei ze waarderend.

 

 

Een litanie van zestig hoeren

Onderweg ben ik de tel kwijtgeraakt. Ik weet dus niet precies hoe vaak ik naar de hoeren ben geweest. Vijftig keer, zestig keer? Wie zal het zeggen. Ik was er aan verslaafd. Zowel aan het begluren van hoeren als aan het daadwerkelijk bij hen op bezoek gaan. Er waren tijden – halverwege de jaren negentig – dat ik de werkdag begon met op en neer rijden langs het Zandpad. Weinig te beleven natuurlijk, ’s ochtends tussen negen en tien. Maar toch. Een enkele hoer zat al klaar voor een eerste klant en tegen tienen gingen er steeds meer gordijnen open. Maar inmiddels was het voor mij toch echt tijd geworden om naar mijn werk te gaan en mijn quotum van vijftien punten - license to fuck - haalde ik voor tienen vrijwel nooit. Tussen de middag reed ik dan vanaf de Amsterdamse Basisweg naar de Wallen. Eindeloos op en neer lopen. Vijf, zes keer steeds door dezelfde steegjes slenteren. Inzet aanvankelijk: tien punten waaronder ten minste één roodlaars. Maar in verreweg de meeste gevallen bleek een bijgesteld target van slechts drie zwartlaarzen niet eens haalbaar. Einde middag dan maar opnieuw proberen. Op weg naar Rotterdam - wat gemiddeld eens in de week gebeurde - even afslaan richting Den Haag en daar de Geleenstraat verkennen. Weer op zoek naar hoeren met rode over-de-knie laarzen. Of witte, of blauwe, of tijgerpint (goed voor drie punten). Of desnoods alleen maar zwarte, elk goed voor één punt. De etalages en de schaars geklede dames lonkten mij, maar ik ging zelden naar binnen. Een heel enkele keer, als deze drievoudige queeste niets had opgeleverd, maar mijn geilheid onverminderd bleef zeuren om méér, ging ik in Rotterdam voorafgaand aan mijn bezoek aan Marcel eerst nog even de kroeg in. Mezelf belovend dat ik, wanneer die ene barvrouw er zou zijn (ordinaire kop, korte rok en hoge hakken), mijzelf zou trakteren op een pak slaag bij en door Maria. Als ook dát niets opleverde, dan was Marcel er altijd nog aan het einde van een avond vol drank en gore kroegpraat. Ik zoog hem dan af als een volleerde pijphoer en probeerde hem er steeds weer toe te verleiden om zijn zaad in mijn gezicht en mond te sproeien. De ochtend na zo’n liederlijke dag en avond was ik vaak nog stomdronken. Toch stapte ik vrolijk in de auto (nadat ik eerst de resten sperma van mijn borst had gewassen) en reed zo hard als ik kon terug naar Amsterdam. Direct weer naar de Wallen. Gooide dan eerst een of twee glazen jenever in mijn nuchtere maag om vervolgens naar de Bergstraat te wandelen en daar dan eindelijk, eindelijk met de hoer van dienst te neuken. Ik herinner me een Joegoslavische, in witte bikini, die rustig van haar taartje bleef eten terwijl ik haar van achteren naaide. 

Vijftig of zestig zijn het er geweest, zei ik al. Ik heb dus een klein kapitaal verneukt. Laten we uitgaan van gemiddeld honderd gulden, dan praten we dus over een kleine zesduizend gulden. Waarschijnlijk ben ik een paar van die hoeren vergeten, maar de meeste kan ik me nog herinneren. Een boeketje. 

• De vrouw op de Ruysdaelkade die vond dat mijn schaamhaar zo lekker naar aftershave rook.

• De Zuidamerikaanse in de Bergstraat (rode bikini) bij wie ik tweemaal op bezoek ben geweest. 

• De Haagse vrouw, vol en rijp, bij wie in één keer in de Geleenstraat en één keer op het Zandpad ben geweest. Zij bewonderde mijn zelfgemaakte tepelklemmen en kettingen die met ringen om mijn ballen zaten. Zij gaf me adviezen over hoe sm aan te kaarten bij mijn vrouw. Die keer op het Zandpad kneep ze me hard in mijn lul terwijl ze me aftrok. Ik klauwde mijn handen in haar volle billen. 

• De Koninging van het Zandpad. Eénmaal geneukt op een mooie zomeravond en één keer mezelf klaargeneukt op haar voorbinddildo. 

• SadyLady in Roosendaal, met wie ik geen seks had, maar wel een goed gesprek à raison van 400 gulden. 

• Het weekend dat ik in mijn eentje naar Ieper ging, maar niet nadat ik me eerst in Den Haag had laten aftrekken (Chantal) om vervolgens einde middag bij een Duitse hoer in Antwerpen een soort mini-sm spel te doen.

• Indische vrouw in Den Haag. Ik was gekleed in kousen, kettingen rond ballen en tepelklemmen. Me lekker laten aftrekken. Ze vroeg – met iets meewarigs in haar stem, dacht ik – of ik wel vaker zo gekleed op pad ging. Ja dus.

• Een oudere en wat viezige hoer op het Zandpad. Ik had de zwarte satijnen ochtendjas van B. aan, kettingen om mijn ballen en tepelklemmen. Ze sloeg me fanatiek met een kleerborstel op mijn billen. Daarna door naar Amsterdam. Lang rondzwerven over de Wallen en uiteindelijk naar binnen bij een travestiet met een lekker grote lul. Hij rukte me hardhandig af. Lekker!

• Een Surinaamse hoer op het Zandpad. Mooie vrouw, lekker hoge zwarte laarzen. Het was nog erg vroeg. Ik wilde alleen maar afgerukt worden. ‘Hou je broek dan maar aan’, zei ze.

• Thuis bij E. Na een nacht stappen en zuipen twee escorthoeren laten komen. E. had bij de bestelling bedongen dat we konden wisselen. Eén heb ik geneukt, de ander heeft me – met moeite – nog weten af te trekken.

• Nu we het toch over escorts hebben: hetzelfde recept met M.toegepast. Eveneens na een avond zuipen. In Faas uiteraard. Gebeld en twee dames besteld. Terwijl we op hen wachtten zoop ik nog gauw een fles port leeg. Mijn hoer heette Vera. Een prachtige meid met een spannend korsetje aan. Ze was alleen vergeten condooms mee te nemen, dus we konden niet neuken. M. ging meteen aan de slag met zijn hoer. Hij neukte haar op z’n hondjes op de bank. Omdat we niet konden neuken stelde ik Vera voor om haar te beffen, wat ze prima vond. Al beffende vertelde ik dat mij zus ook Vera heet. ‘Maar dit doe je vast niet met je zus’, zei ze lachend. M. was al klaar met zijn hoer en terwijl zij samen, naakt nog steeds, een sigaretje rookten, keken ze toe hoe ik Vera lag te likken. Uiteindelijk bleek Vera tóch een condoom te hebben. En dus neukte ik haar ook nog, onder de goedkeurende blik van Marcel en zijn hoer.

• Een in het zwart geklede hoer in de Korstjespoortsteeg. Uiteraard was ik weer verkleed en vroeg ik haar of ze er geen bezwaar tegen had dat ik als meisje gekleed ging. ‘Je moest eens weten hoeveel mannen dat doen,’ zei ze. In no time kwam ik bij haar klaar. Daar had ze wel een verklaring voor. ‘Je bent gewoon te geil!’

• Een Columbiaanse hoer in de Geleenstraat. Witte lingerie en enorme tieten. Zittend op mij neukte ze me in recordtempo klaar. 

• Een wat oudere, licht getinte hoer op het Zandpad. Stevige dijen en altijd in hoge rode matleren laarzen. Twee of drie keer bij haar geweest voor een heerlijk ruknummer.

• Natuurlijk verdienen mijn Meesteressen Maria en Shirley een apart hoofdstuk in dit boek en dat hebben zij ook. Bij Maria ben ik een keer of acht geweest, bij Shirley a.k.a Anke idem. 

• In het Maria-loze tijdperk moest ik op zoek naar een nieuwe sm-hoer in Rotterdam. Via de krant vond ik een dame vlak om de hoek bij mijn oude huis in de Zwartjanstraat. In de Zegwaardstraat dus. Een wat oudere blonde vrouw met een fantastische sm-studio. Eerst een tijdje zitten praten en toen aan de slag. Ik vroeg haar om tepelklemmen, maar ze zei: ‘Ik heb wat veel lekkerders voor je’, en ze plaatste klemschaartjes op mijn tepels. Ze deed haar best, maar er was weinig klik tussen ons. Misschien ook omdat ze had verteld dat in de benedenkamer haar slaaf zat tv te kijken. ‘Je kunt wel veel aan je tepels hebben’, vertelde ze bij het afscheid. 

• We zijn toch in Rotterdam: een tijdje ging ik regelmatig vieze films kijken bij Sexclub Taboe in de Benthuizerstraat. Daar zaten, naast de filmcabines, ook altijd twee of drie meisjes. Tweemaal gebruik van gemaakt. Een keer op een zaterdagochtend. De nacht daarvoor had ik Marcel voor het eerst gepijpt. Die ochtend zou ik naar Gert gaan in Roosendaal. Voordat ik naar Brabant vertrok, liet ik me nog snel even pijpen door zo’n zwarte hoer.

• Amsterdam, Bergstraat. Die Joegoslavische hoer die al eerder is genoemd. Een heerlijk wijf, met lekker grote tieten. Ze stond smekkend een taartje te eten toen ik aanklopte en ging daar gewoon mee door terwijl ik haar van achteren neukte. 

 

We hebben nummer 42 inmiddels gehad, in niet-chronologische volgorde. Maar er komen er nog een paar en niet de minste nummers waren dat

 

• Mijn verrukkelijke shemale fuck in Amsterdam. Op kantoor in de Zamenhofstraat had ik me verkleed. Rode latex kousen, dito latex body. Veters en kettinkjes om pik en ballen en tepelklemmen op. Slenteren over de Wallen, op zoek naar een roodlaars. Nakko, niente. Ik wilde het eigenlijk al opgeven, toen ik een tengere ladyboy zag voor een raam dat maar zelden bezet was. Ik besloot dat het er nu maar eens van moest komen en klopte aan. ‘Can you fuck me?’ Geen probleem, voor honderd gulden zou ik worden geneukt. Hij had prachtige rode laarzen, Die wilde ik graag aan, maar ze waren mij natuurlijk veel te klein. Vervolgens vroeg hij: ‘Do you want to suck my cock?’ Ik bedankte ervoor. Dan meteen maar neuken. Ik ging iets voorover gebogen over het bed staan en hij gleed snel en soepel met zijn harde lul mijn kont in. Hij neukte me snel en hard. We wisselden een paar keer van positie. Ik op z’n hondjes op bed, dan weer staand. Bij elke wisseling ververste hij zijn condoom. Uiteindelijk lag ik op mijn rug op bed. Zittend op zijn knieën bleef hij mij maar neuken en uiteindelijk trok ik mezelf af. Die avond ging ik naar Gert. Het zitten deed me pijn en er kwam een beetje bloed uit mijn aars. Maar het was zalig geweest.

• Een Turkse hoer op het Zandpad. Mooie zomerochtend. Ik had een lekker geile kater. Ze droeg zwarte over-de-knie laarzen. Ik vroeg haar of ik op haar tieten mocht klaarkomen. Geen probleem. Ze rukte me lekker af en mijn zaad spoot iets boven haar rechtertiet op haar schouder. Geil!

• De allereerste hoer nadat B. en ik onder één dak waren gaan wonen. In de Hardebollenstraat. Triestige vrouw. Simpel neukwerk. Niet leuk.

• Wallen, Molensteeg. Herfst en regen. In dat zeiknatte weer had ik al een tijd rondgelopen. Kousen aan en kettingen om pik en ballen. Ik belandde bij een zwarte hoer. Beetje trekken en daarna eindeloze triestigheid. Op naar Rotterdam om ’s avond laat weer tot rust te komen met Marcels lul en me te verwarmen met zijn hete zaad over mij heen. 

• Mijn allereerste hoer. Met E. samen naar het Zandpad. Ik koos een vrouw met hoge zwarte laarzen. ‘Mag ik je ook aanraken?’ vroeg ik. ‘Ik ben niet van hout, hoor!’ Diezelfde nacht liet ik via Retina Escort nog een vrouwtje komen. Het was net na Willeke en ik was één bonk triestigheid. Ik vroeg die hoer of ik haar mocht likken. ‘Geef me maar een stevige beurt’, zei ze. Het deed me niks. Ze was aardig. Bij het afscheid gaf ze mij haar laatste sigaretten.

• Ook met E. Escorts besteld. We lootten wie het lelijkste wijf zou moeten nemen. Ik verloor en mijn hoer was inderdaad te lelijk voor woorden. Ik neukte haar in mijn bed, maar weet daar gelukkig niet veel meer van. 

• Na een biertje in de Luifel wandelde ik de Hardebollenstraat in. Ging naar binnen bij een prachtige Thaise hoer. Moest haar eerst vingeren, waarbij ze hevig kreunde. Van neuken kwam niet veel. Binnen een paar tellen spoot ik me leeg in haar oosterse kut.

• Zeer laat in een nacht op het Zandpad. Er waren nog maar een paar hoeren. Twee zaten er samen in één kamertje. Voor honderd gulden mocht hen allebei neuken, zeiden ze. Oké. Na de eerste was mijn geilheid helemaal opgebruikt.

• Eén van de weinige Nederlandse hoeren op het Zandpad. Ik moest vreselijk nodig pissen. Dat mocht dan wel. Ze vertelde me dat ze maar één doel voor ogen had: klanten zo snel mogelijk wegwerken. Ik was ook zó weer buiten.


Comments: 2
 • #2

  kinquie (Tuesday, 25 December 2018 15:24)

  Hi Lana, dank voor je leuke bericht. Heb me op travesta aangemeld, maar kan je zo gauw niet vinden. Stuur me aub een emailadres waarop ik je kan bereiken (aub naar kinquiebart@yahoo.com)

  PS Weet jij of Maria nog steeds actief is?

 • #1

  Lana (Tuesday, 25 December 2018 13:10)

  Fijn om je verhaal hier te lezen.
  Ik herken deze situaties ook goed,.Maria in Rotterdam, ken ik ook. Ben vaak bij haar geweest, met veel plezier. Zij was een indische vrouw dacht ik. Vooral ook zeer menselijk vond ik haat overkomen. Ik bracht wel vaker enkele uren bij haar door, als dienstmeid en meisje voor "alles" Ook bond ze me bij haar aan de trap vast met een blinddoek om zodat andere gasten me konden zien,.Zeer geil was het bij haar, zoals gezegd zeer goede ervaringen en gevoelens daar bij haar gehad,.
  Ik heb een profiel op een duitse tv/ts site met fotos, mocht je willen zien. Site is gratis, maar wel met inschrijven, kan anoniem of course,.
  travesta.de mijn profielnaam:lana (gewoon met kleine letters)
  Fijne feestadagen en en fijn 2019,.
  gr, lana