verdorven


Het is een fantasie. Althans, nú is het nog een fantasie. Maar de afspraak hebben we al gemaakt. Het gaat alleen nog om een datum en locatie. Mijn oude vriend Marcel en ik gaan samen een weekend op pad. En dan gaat het weer gebeuren. Ik ga hem pijpen, hij gaat mij neuken. In mijn mond en in mijn kont. Het grote verschil met al onze geile nachten van vroeger zal zijn dat ik me ditmaal verkleed. Als vrouw. Als hoer. Als een goedkope snol. En zo zal ik me ook gedragen.


Ik heb mijn tassen met sm-spullen bij me als we inchecken. Een klein familiehotel in Limburg. We hebben mazzel: we 'slapen' op de bovenste verdieping. Een krakende trap leidt naar een gezellige zolderkamer. Ik zeg tegen Marcel dat we het grote tweepersoonsbed wat moeten verplaatsen, zodat het onder de laagste hanenbalken komt te staan. Dat is handig voor straks. Dan kan ik wijdbeens op bed gaan liggen, benen omhoog, touw om beide enkels en dat met een lus bevestigen aan de haken die ik in de balken zal draaien. Ik zal dan geen kant op kunnen en Marcel kan vrij over me beschikken: me rustig en langzaam neuken of met woeste, wilde halen snel in mijn kont klaarkomen. Maar zo ver is het nog lang niet. 'Ga jij maar een colaatje drinken en kom over een uur pas terug', zeg ik. Marcel vertrekt.

 

Ik verkleed me snel. Body met jarretelles in zwart lak uitgevoerd. Zwarte kousen. Brede leren collar om mijn hals. Vuurrode hooggehakte pumps aan. Om mijn pik en gladgeschoren ballen drie stevige ringen, lekker stretchen. Dan de make-up opdoen. Felblauwe oogschaduw, hardrode lippenstift en een vette rand eyeliner onder mijn ogen. Voor mascara trillen mijn handen te veel. Dan maar zonder. Even overweeg ik of ik de meegebrachte injectienaalden al door mijn tepels zal steken. Ik aarzel. Weliswaar heb ik veel zin in die priemende pijn, maar ik heb geen idee wat Marcel daar van zal vinden. Ik weet dat hij bloedgeil zal worden van mijn vrouwenoutfit - de foto's die ik hem destijds liet zien, waar ik als een opgedirkte slet op sta - wonden hem hevig op, daar liet hij geen misverstand over bestaan, maar Marcel heeft niks met sm en die naalden zouden wel eens een brug te ver kunnen zijn. Ik hou het daarom voorlopig maar bij tepelklemmen, sierlijk en pijnlijk genoeg. Ik controleer mezelf in de passpiegel. 'Geile teef', fluister ik tegen mijn opwindende reflectie. Ik draai de haken in de balken boven het bed. Ruim een meter van elkaar, voldoende voor een flinke spreidstand. Zij zullen gaten in het hout achterlaten en daar zal de herbergier niet blij mee zijn. Maar dat interesseert me nu niet. Dan haal ik het bed af en prop sprei, dekbed en onderlaken in de lege linnenkast. Uit een van mijn sm-tassen diep ik het rode latex laken op en maak daar het bed weer mee op. Als ik straks in alles mijn zin krijg, wordt dit laken een grote, geile glijbaan van sperma en pis, van glijmiddel en wie weet wat voor vuiligheid nog meer. Het laken ligt er mooi glad bij, glanzend in het lamplicht. Nu nog de zelf meegebrachte kaarsen aansteken (hopelijk komt het hete vet daarvan dadelijk op mijn tepels, pik en ballen terecht) en drie van de vier spaarlampen vervangen door meegebrachte rode gloeilampen. Ten slotte de laatste twee plastic tassen omkeren en al mijn sm-attributen netjes klaarleggen op de schrijftafel: naalden, jodium, een zweepje, touwen, een zwarte broekriem, glijmiddel en condooms, een buttplug, een vibrator en lange latex handschoenen. Klaar. In minder dan een uur heb ik deze hotelkamer omgebouwd tot een sm-hoerenkot en mijzelf tot een ordinaire slet. Mijn pik steigert. Ik ga zitten in de enige fauteuil die de kamer rijk is en sla mijn benen over elkaar. Het knisperende geluid van mijn nylonkousen doet me al bijna klaarkomen. Het wachten op Marcel begint.

 

Mijn mond wordt droog als ik zijn voetstappen hoger en hoger hoor komen. Hoe zal hij reageren op dit alles? We kennen elkaar al ruim veertig jaar en we hebben alles gedeeld. We wisselden zelfs van vriendinnetjes als dat zo uitkwam. We kennen elkaars diepste geheimen en angsten en toch heb ik Marcel pas vrij laat verteld over mijn sm-verlangens en mijn onverzadigbare behoefte om me als vrouw, of liever gezegd als hoer te verkleden. Na die 'bekentenis' volgde een periode van ongeremde geilheid tussen ons. Ik zoog aan zijn lul en likte zijn ballen. Ik smeekte hem om zijn geil in mijn wijd open mond en gezicht te spuiten en bedelde om door hem in mijn kont geneukt te worden. Dat laatste heeft hij een keer geprobeerd, maar het lukte niet goed. Ik was te gespannen. Even plots als die geile periode was begonnen, kwam er ook weer een eind aan. Ik weet het nog goed. Ik zat op mijn knieën voor hem en pijpte hem vol vuur, maar ineens had ik er geen zin meer in. We stopten met ons geile gedoe en pakten de oude draad weer op: mannen onder elkaar die over ‘wijven’ praten. Ik vertelde Marcel ook niet meer over mijn sm-avonturen en mijn vele bezoeken aan sm-hoeren. Ik schaamde me er weer voor, net als vroeger. Totdat deze huidige sm-eruptie begon, nu ruim een jaar geleden. Een jaar waarin ik verder ben gegaan dan ooit en me onder meer heb laten fotograferen door Kink-Art, verkleed als vrouw. Die fantastische ervaring gaf me de moed om die (prachtige) foto' s aan Marcel te laten zien. Hij vond ze mooi en geil en antwoordde’ ja’ op mijn vraag of hij het leuk zou vinden als ik me eens voor hém zou verkleden. Meer nog dan leuk zelfs; we bleken allebei zin te hebben om elkaar weer eens te pijpen en te neuken. Daarom zijn we dit weekend hier.

 

Maar wat mij vooral de moed gaf om verder te gaan, om steeds verder en dieper te gaan, waren de ´Notes´ van Marie Rebelle en de over en weer waarderende mailtjes die we af en toe uitwisselen. Marie Rebelle, een serieuze en intelligente vrouw, die met een te benijden discipline aan haar blog werkt en met een niets ontziende eerlijkheid en openhartigheid haar ervaringen deelt op het gebied van bdsm en de mooie en soms lastige inpassing daarvan in het normale leven. Dat deze vrouw met zo´n opmerkelijke devotie zich aan haar bdsm-leven wijdt en haar gevoelens en daden op dit gebied hoogst serieus neemt, gaf en geeft mij de moed om zelf ook door te gaan. In bedoel: om het diepste en echtste in mijzelf te onderkennen en er steeds meer van leren te houden. Dank je, Marie Rebelle, wijze vrouw!

 

De deur gaat open. Marcel komt binnen. Hij houdt twee flessen wijn omhoog. 'Ik heb maar wat te zuipen voor je meegebracht!' Ik sta op en wankel op mijn 12 cm hoge hakken. Mijn mond is gortdroog, mijn hart slaat over. Ik ontplof bijna van geilheid en ben tegelijk dodelijk verlegen als ik zie hoe hij mij keurend bekijkt. Het liefste zou ik alles meteen uittrekken en weer normaal zijn. 'Wat ben je toch een lekker geil kreng,' zegt Marcel Die woorden doen het hem. Mijn hele leven heb ik me al als een hoer willen gedragen en hier en nu zal ik dat dan eindelijk eens doen ook. Heupwiegend loop ik naar Marcel toe. 'Hai schatje,' zeg ik. 'Voor honderd euro mag je alles met me doen en zal ik je in elk geval eens lekker langzaam pijpen!' Marcel speelt het spel goed mee. Hij trekt zijn portemonnee en geeft me twee briefjes van vijftig. 'Het moet wel verdomd goed zijn voor zo veel geld.' We weten allebei dat ik hem niet teleur zal stellen.

 

Ik ga op mijn knieën voor hem zitten. Maak zijn broekruim los en trek zijn jeans en onderbroek naar beneden. Zijn pik vertoont nog geen tekenen van leven. Dat komt door de antidepressiva die hij al jaren slikt. Ik pak zijn lul beet en beweeg mijn hoofd naar hem toe. Ik neem zijn heerlijke pik in mijn mond en begin zacht te zuigen terwijl ik mijn hoofd heen en weer beweeg. De eerste verschijnselen van zwelling volgen al gauw. Natuurlijk! Niet voor niets zei Marcel jaren geleden al tegen me dat ik beter pijp dan welke van de vele vrouwen die hij heeft gehad dan ook. Ik laat zijn half stijve lul uit mijn mond glippen en kom overeind. Als ik nu echt de hoer ga spelen, dan ook all the way. We staan voor elkaar en ik doe iets wat ik nog nooit heb gedaan. Ik pak zijn hoofd beet en druk mijn mond op de zijne. Ik wil tongzoenen. Even aarzelt Marcel Dan zoent hij terug. Hard en dwingend is zijn tong. Dit is zo vreemd. Zijn raspende baardige huid tegen mijn nooit helemaal glad te scheren wang. Hij zet zijn handen op mijn billen en knijpt hard, ik probeer tevergeefs bij zijn lul te komen. Dit is zo lekker, zo godvergeten geil- en gekmakend lekker. Ik wil meer en meer! Ik trek me even terug. 'Kleed je uit,' fluister ik met schorre stem. Geen idee waarom ik fluister in de geheime beslotenheid van deze sleazy hotelkamer. Niemand die ons hoort, niemand die ons ziet...

 

Marcel is languit op bed gaan liggen zoals ik hem had gevraagd. Benen naast elkaar, armen gespreid. Ik zit op mijn knieën voor hem en lik zijn pik en ballen. Hij kreunt zacht. Dan ga ik hoger en kruip het bed op. Mijn tong draait rondjes op zijn buik, klimt omhoog en vindt zijn tepels. Ik zuig en lik en bijt zachtjes. Hoger. Via zijn keel belandt mijn tong bij zijn mond. Ik begin hem weer te tongzoenen. Uitgehongerd. We liggen nu helemaal op elkaar, onze harde pikken tegen elkaar gedrukt. Ik steek mijn tong zo diep mogelijk in zijn mond en zoen hem als een bezetene. Zijn handen graaien in mijn billen. Hard, knedend. Even stop ik met zoenen en richt me op. 'Sla me op mijn kont, dat vind ik lekker.’ En meteen stort ik me weer op zijn mond. Het petst hard onder zijn slagen. Ik voel hoe hij ver uithaalt en zijn handen zo hard mogelijk op mijn billen terecht laat komen. Ik zoen hem nog bezetener. Vuur en gloed op mijn kont, aanzwellende gloeipijn en mijn keiharde lul tegen de zijne. Ik ben lucide. Ben me bewust van de zachte kousen om mijn benen, bewust van de strakke halsband, voel hoe onze harde mannenlijven elkaar overal raken, ik ben me de ringen om mijn ballen bewust en de slagen die op mijn kont terechtkomen. Ik wil in hem verzinken, mijn tong en lippen en mond met hem laten versmelten. Ik verlang naar de smaak van zijn sperma, naar kleverige en warme klodders zaad op mijn wangen en tong. Maar voor alles verlang ik ernaar dat dit nooit ophoudt. Dit is zó geil, zó pervers, zó verboden en zó zondig. Voor mijn gesloten ogen zie ik het verwijtende gezicht van mijn moeder, de woede van mijn vader, verbijstering in de ogen van B.. Ik zie hellevuur en zwarte toga's. Ik zie spottende blikken van vrienden en dan zie ik niks meer, dan is het ineens allemaal weg. Een hoge, trage en warme golf van wellust slaat over me heen. Weg zijn de boze, verdrietige en verbijsterde blikken. Ik open mijn ogen en kijk in de zijne-  staalblauw - en zie dat ook hij opgewonden is. Een nieuwe aansporing om alles uit de kast te halen. Ik fluister hem in wat hij moet doen. Even later zit hij op handen en knieën op het rode latex. Ik heb me tussen zijn benen op mijn rug geposteerd en lik zijn lul en ballen. Kom omhoog met mijn hoofd en lik zijn aars. Hij kreunt opnieuw en laat mijn lul voorlopig nog met rust zoals ik hem had gevraagd. 

 

Ik wil dat het nooit meer ophoudt en ik wil zo lang mogelijk van deze orgie van mannengeilheid genieten. Daarom stop ik met het likken van zijn geslacht en ga ik staan. Marcel ligt nog languit op bed en hij streelt zijn eigen lul. 'Wat vind je zo van mij?' vraag ik. 'Helemaal te gek. Je ziet er beregeil uit zo.' Ik stel voor om eerst maar eens een filmpje te bekijken. Glaasje wijn erbij, zak chips en onszelf nog wat verder opgeilen. Wat ik er niet bij heb gezegd: het filmpje is een collage van de tientallen opnames die ik van mezelf heb gemaakt. Ik start de film op mijn daarvoor al klaar staande laptop. Mijn zelf in elkaar geknutselde pornmovie start. Titel: 'The darkest and dirtiest of Kinquie'. Marcel kijkt nieuwsgierig als ikzelf in beeld kom. Uiteraard verkleed. Uiteraard zo hoerig mogelijk. Hij vraagt of ik dat ben: Kinquie. Uiteraard antwoord ik bevestigend. Ik vraag me af wat hij zal vinden van de beelden waarop ik naalden door mijn tepels steek, waarop ik mezelf vastbind of gesel, waarop ik allerlei gore praat tegen de camera uitsla. En dat steeds afgewisseld met fragmenten uit talloze porno- en sm-films: het hardste, gemeenste en geilste dat ik in al die jaren heb verzameld. Ik wil zijn eventuele afkeuring of walging niet zomaar afwachten en bovendien wil ik me gedragen als de onderdanige teef die ik dit weekend wens te zijn. Ik nestel me daarom tussen zijn benen - Marcel is inmiddels op de rand van het bed gaan zitten om de film goed te kunnen bekijken - en beurtelings lik ik loom aan zijn ballen en neem ik een slok van mijn wijn. Het geluid staat hard. Ik hoor het petsen van een broekriem op mijn billen. Ik hoor mijn - enigszins vervormde - stem zeggen: 'En nou ga ik mezelf keihard in mijn reet neuken met deze dildo.' Ik neem weer een slok wijn en trek Marcel's lul omlaag, buig mijn hoofd naar achteren en zuig zijn pik mijn met drank gevulde mond binnen. 'Wie heeft al die filmpjes gemaakt?' vraagt Marcel naar de bekende weg. 'Ik wist dat het erg met je was, maar zó erg...!' ' Keur je het af?' vraag ik en heb het gevoel daarbij dat ik bevries. 'Helemaal niet! Ik heb het idee dat je nou eindelijk eens laat zien wie je echt bent. Een geil tyfusjong. En ik word er zelf ook bloedgeil van.' Er valt een stilte. Er is plotseling spanning in de kamer die ik probeer te bezweren door maar weer even aan zijn lul te likken. Maar Marcel  duwt me weg. Zijn pik glipt uit mijn mond.

 

We kijken elkaar aan. 'Wat wil je van me?' vraagt hij. Ik denk even na. 'Dat je het overneemt. Dat je het goorste en smerigste in jezelf naar boven haalt en dat op mij botviert. Ik wil machteloos zijn, niet kunnen ingrijpen en volledig aan jou overgeleverd zijn.' Weer een stilte. 'Oké', zegt hij. 'Begin maar eens met te vertellen wat je allerergste fantasie is. Ik hoef daar niet lang over na te denken. 'Ik word helemaal kaal geschoren. Natuurlijk gaat al het schaamhaar er af en het haar tussen mijn benen en bilnaad. Maar ook mijn benen worden glad geschoren. Mijn buik- en borsthaar gaat er af. Al het haar waar een schaar of scheermes bij kan verdwijnt. Wenkbrauwen weg, volmaakt kale schedel. Als ik volledig ben onthaard, krijg ik een brede leren halsband om en ik word opgemaakt: rood, blauw, zwart. Ik zit op mijn knieën. Mijn enkels zijn bij elkaar gebonden en mijn polsen ook. Mijn armen zijn naar achteren getrokken en de touwen rond polsen en enkels zijn aan elkaar gebonden. Dan krijg ik een houten kraag om mijn nek en mijn mond word opengesperd met een klem. Dan komt B. binnen. Haar voluptueuze lijf is in veel te strak zwart rubber geperst. Buik en billen en tieten scheuren er bijna uit. Ze is zwaar opgemaakt en draagt extreem hoge hakken. Ze zegt dat ze me gaat straffen voor al die keren dat ik haar bedrogen heb, naar sm-hoeren ben geweest, me heb laten fotograferen door Kink-Art, enzovoort. Dan komen ze op haar commando binnen: de mannen. De een na de ander ramt zijn harde lul tot diep in mijn keel en neukt mijn hoofd. 

 

Het zaad dat ik niet hoef of kan doorslikken belandt in mijn gezicht of op mijn schedel. Tien, twintig, dertig mannen spuiten mij vol sperma en dan is het genoeg. Dan komen de vrouwen binnen op commando van B. Mijn polsen en enkels worden losgekoppeld. Een paar vrouwen pakken me op en leggen me in een zinken pisbak. De ene na de andere vrouw komt wijdbeens boven de bak staan en klatert mij onder. Mijn mond loopt vol en ik moet hun pis wel doorslikken om niet te stikken. B. bewaart de laatste beurt voor zichzelf. Ze komt op haar hurken boven me zitten en pist zonder ook maar één druppel te morsen mijn bek vol. Intussen trekt ze mij af. Gorgelend en jankend als een aangereden hond kom ik klaar.' Ik ben zo ongelooflijk geil geworden van mijn eigen verhaal dat ik me woest op de pik van Marcel stort en hem fanatiek begin te pijpen. Onverwacht slaat hij me met vlakke hand in mijn gezicht. Hij grijnst en zegt dat hij nu de baas is. 

 

Intermezzo. Mijn ergste fantasie...Naast de ene die ik aan Marcel vertelde zijn er nog zo veel meer. Deze bijvoorbeeld. Anke, de Duitse fetish domina van het Utrechtse Zandpad, stelde me ooit voor om een avond bij en voor haar te komen werken. Ik zou daarbij in zwarte latex zijn gekleed, een pruik op hebben en uiteraard zwaar opgedirkt zijn. 'En dan maar klantjes lokken', had Anke gezegd met haar opwindende Duitse accent. Geld voor haar, mannen en hun warme zaad voor mij. Ik droom ervan om de hele avond en nacht kerels te moeten bedienen. Door Anke gedwongen worden om hen te pijpen, de ene na de andere harde lul moeten toelaten in mijn steeds pijnlijker aars. En Anke maar horen schreeuwen naar de klanten. 'Neuk die hoer. Neuk die mannenkut zo hard als je kunt. Spuit hem in zijn smoel.’ En man na man zou ik moeten afwerken. Soms zelfs twee tegelijk. Totdat het stil zou worden op het Zandpad en Anke mij in diezelfde outfit, stinkend naar zaad, parfum en zweet, haar loopplank af zou schoppen. Doorgeneukt en berooid, want uiteraard zou ik honderden euro's moeten betalen voor het voorrecht om voor haar honderden euro's bij elkaar te neuken en bij elkaar te pijpen. 'Heraus, du geiler Schweinhund!'

 

Of deze dan: een theaterzaaltje. Op de voorste rij zitten mijn moeder, broers, zus, schoonzussen en zwager. Mijn neven nichten om hen heen. Op de tweede en volgende rijen al onze vrienden en kennissen. Nog verder naar achteren collega's van mij en van B., de buren, de overburen, klanten en relaties van B. en van mij: iedereen die mij kent als een min of meer keurige, niet al te losbandige, vriendelijke en gezellige man van 57. Men verwacht iets leuks en gezelligs ter ere van het feit dat B. en ik al bijna dertig jaar bij elkaar zijn. Men is er op gekleed: leuke avondjurk, naar de kapper geweest, colbertje aan, stropdas om. Iedereen heeft een drankje gekregen en men wacht, gezellig roezemoezend op wat komen gaat. Het zaallicht dooft, een spot gaat aan en het gordijn beweegt. B. betreedt het podium: hooggehakte vuurrode laarzen, nauwsluitend leren pak aan, zwaar en uitdagend opgemaakt. In haar ene hand een zweep, in de andere een ketting. Het andere uiteinde van die ketting zit aan mijn halsband vast. Ik kruip op handen en voeten achter haar aan. Uiteraard verkleed als vrouw, als hoer. Ringen om mijn ballen, klemmen op mijn tepels. B. dirigeert mij naar de rand van het toneel, zodat ik wel de zaal in móet kijken. IJzige stilte. Dan zeg ik mijn lesje op: 'Vrienden en familie. Dit is mijn straf. Kijk hoe B. mij gaat straffen voor al mijn gehoereer en walgelijke travestie. Op commando van B. klim ik op een tafel van een halve meter hoog. Mijn zijkant naar het publiek gericht. Ze gaat me slaan met haar zweep. Elke keer haalt ze zo hard mogelijk uit met een volmaakte forehandslag die haar op een tennisbaan een ace zou bezorgen. Bij iedere slag is het alsof ze met een vlijmscherp mes door mijn huid kerft: ze raakt mijn billen, mijn rug, mijn benen. 'Meetellen', buldert ze naar het publiek. 'We gaan minstens tot vijftig. Eén voor elke keer dat hij naar een hoer is geweest.’ Mijn mascara en oogschaduw lopen uit. Zwarte pijntranen op mijn gezicht. De zaal joelt steeds harder mee. Ik hoor de stem van AH, ik herken de schreeuw van Anneke. 'Kom het podium maar op, kom meedoen.' Aanvankelijk reageert niemand, maar dan staat Hans voor me. Hij slaat me ritmisch in mijn gezicht. Aleid klauwt haar scherpe nagels in mijn lul en trekt me af. En dan, na de vijftigste zweepslag houdt het op. Mijn lijf brandt, het is alsof ik naakt fietsend met hoge snelheid gevallen ben op gortdroog asfalt. Marcel komt de bühne op, naakt en met een stijve lul. Hij zet een zware klem op mijn neus en duwt zijn grote pik tot aan zijn ballen naar binnen. Tegenover hem perst B. een enorme dildo mijn kont in. Het publiek begint te scanderen: 'Neu-ken, pij-pen, neu-ken, pij-pen...' Ik word zo hard in kop en kont geneukt dat ik bang ben om te stikken en open te scheuren. Maar dan is ook dat voorbij. Op bevel van B. pakken twee sterke mannen mij beet en houden mij ondersteboven. B. trekt een lange latex handschoen aan en trekt me af. Als ik klaarkom richt ze mijn pik zo dat mijn zaad terechtkomt in mijn mond. En dan moet ik, terwijl mijn eigen geil van mijn kin druipt, een rondje maken door de zaal. Mijn moeder spuugt me in mijn gezicht en zegt: 'Ik heb het altijd al vermoed nadat ik die doos met vuiligheid in je kamertje vond.' Iedereen moet ik langs en iedereen moet ik in de ogen kijken. En horen hoe vies, verdorven en zondig ik ben. En bij iedere afkeurend woord, bij elke klodder spuug die in mijn gezicht terecht komt, voel ik mij sterker en trotser worden: dit ben ik en dit is wie ik wil zijn. Ik loop de zaal uit, de foyer door en ga de straat op. Vijftig brandende striemen op mijn lijf, naakt op hoge hakken en kousen na; sliertend zaad aan mijn lul, uitgelopen mascara op mijn wangen en de haat en het venijn van die hele zaal nog in mijn oren. Voorbijgangers kijken me aan, wijzen naar me. Kinderen joelen me na. Ze doen maar. Ik ben Kinquie: onverwoestbaar geil en onverwoestbaar sterk. Niemand die mij nog raken kan. Niemand voor wie ik mij nog schaam. Ik ben de schaamte voorbij, ver voorbij. Einde intermezzo.

 

We spelen het spel nu samen. Marcel wil mij gaan neuken, maar ik wil eerst worden vastgebonden. Het eerste deel doe ik zelf. Om elk van mijn enkels bind ik een stuk touw en knoop dat stevig vast. Van de uiteinden maak ik kleine lussen. Op mijn aanwijzingen trekt Marcel mijn benen omhoog en hangt de lussen in de haken. Mijn onderlijf hangt nu aan de touwen die meteen al stevig in mijn enkels snijden. Mijn billen raken het bed niet meer, ik steun op mijn onderrug. Mijn kont is zo een makkelijke prooi voor Marcel Nu wikkel ik touwen rond mijn polsen en leg er een stevige knoop in. Vervolgens trekt Marcel beide touwen naar het hoofd- en voeteneinde van het bed, trekt deze strak en knoopt ze vast. Ik lig in een T-vorm en ben volkomen machteloos. Maar het is me nog niet genoeg. Ik zeg tegen Marcel dat hij in de lagere balk - tussen de 'beenhaken' - nóg een haak moet plaatsen. Als die in de balk zit, slaat Marcel een wat dunner touw om mijn ballen en legt er vervolgens een glijdende knoop in. Dan leidt hij het touw door de haak. Ik zet me af tegen het bed, zodat mijn onderlijf omhoog komt en zeg tegen Marcel dat hij het ballen-touw nu zo strak mogelijk moet vastknopen aan de haak. Hij doet het en daarmee wordt mijn onmogelijke positie een feit. Geef ik mijn lijf rust, dan trekt het ene touw snoeihard aan mijn ballen en wil ik mijn ballen ontlasten, dan zal ik me moeten oprichten en die houding is niet lang vol te houden. 'Wat moet ik nou doen?' vraagt Marcel 'Dat moet je zelf weten. Jij bent de baas. Doe alles wat met me wil doen of alles wat je me wil aandoen. Er is maar één regel: als ik het veiligheidswoord roep - dat is Kinquie - dan moet je onmiddellijk stoppen en me bevrijden. Voor de rest moet je alles negeren wat ik wil of  vraag of zeg, en gewoon je gang gaan.' Marcel grinnikt: 'Alles? Ik mag je ook pijn doen?' 'Zoveel je maar wilt!' Ik ben me bewust van het risico dat ik neem. Marcel heeft geen enkele ervaring met de rol waarin ik hem heb gemanoeuvreerd en wellicht gaat dit leiden tot handelingen die verre van prettig zijn, zelfs vanuit bdsm-perspectief. Maar dat is niet het grootste risico. Dat heeft te maken met dat hele kleine stukje van Marcel waar ik hem niet helemaal vertrouw: ik weet dat hij een uitstekend beheerst, maar daarom niet minder aanwezig sadistisch karaktertrekje heeft. En ik weet dat er ondanks onze eeuwige vriendschap een paar plekjes zijn waar het hem zeer doet. Vanuit die plekjes zal hij mij willen treffen, écht willen treffen. Ik ben er zelfs niet helemaal van overtuigd dat hij - als we samen dat sadisme aanboren of wanneer één van die plekjes door mij wordt geactiveerd - het stopwoord zal eerbiedigen. Dat is dus een risico, maar ik neem het en ik neem het graag. Zoals ik er nu bij lig, ben ik volledig overgeleverd aan zijn geilheid en aan zijn grillen. Mijn pik steigert van wellust als ik besef wat er allemaal kan gaan gebeuren.

 

Dit gebeurt. Marcel is achter me komen staan en heeft mijn hoofd naar achteren getrokken, over de rand van het bed heen. Ik heb op zijn bevel mijn mond wijd geopend en zijn harde lul ontvangen. Hij neukt me hard en diep, gromt er bij. Dan buigt hij voorover en pakt mijn tepels beet tussen zijn duimen en wijsvinger. Hij knijpt en trekt. Niet met de voorzichtige opbouw die ik zelf altijd gebruik en die ik gewend ben van de domina’s die ik bezocht heb. Nee, dit is een sterke man die bewust hard omgaat met mijn tepels en die plezier beleeft aan mijn pijn. Want pijn doet het, dat is duidelijk! Dus, terwijl hij mijn mond neukt en aan mijn tepels trekt en draait, begint hij gore taal tegen me uit te slaan. ‘Doe die hoerenbek verder open,  geile rothond. Ik neuk je kop aan stukken. Ik trek die tepels van dat dikke lijf van je.’

 

> wordt beslist vervolgd en in praktijk gebracht!

 


Comments: 0